MónTerrassa
Ves als cinemes de Terrassa per només 3,5 euros

És possible anar als cinemes de Terrassa per només 3,5 euros. I és que torna la gran Festa del Cinema, organitzada per la Federación de Distribuidores Cinematográficos, la Federación de Cines de España i l’Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA).

Aquest any s’ha fet una aposta per ampliar els dies de tarifa reduïda i per això tindrà lloc del dilluns dia 3 d’octubre fins al dijous dia 6 d’octubre. És la segona convocatòria de l’esdeveniment per aquest any 2022, que ara passa a quatre dies amb l’objectiu d’atraure el màxim de públic possible a les sales de tot l’Estat, i recuperar una rutina que molts amants del cinema han perdut com a conseqüència de la pandèmia i les restriccions. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les activitats de celebració del Dia del Cinema Espanyol del 6 d’octubre.

Els espectadors que vulguin participar en aquesta campanya ja es poden acreditar al web de l’esdeveniment. Es recorda que les persones més grans de 60 i els menors de 14 anys no necessiten acreditar-se per rebre la seva entrada reduïda (només hauran de presentar el seu carnet d’identitat a taquilla). Els espectadors es poden “acreditar” de manera individual però també amb grups de màxim 10 persones. Podeu fer-ho clicant aquí. Serà necessari presentar el DNI i l’acreditació a la taquilla o punt de control d’accés al cinema. Amb l’acreditació es permet aconseguir una entrada al preu de 3,5 euros per cadascun dels dies en què la promoció estigui activa.

Cinemes de Terrassa on gaudir de la promoció

A Terrassa comptem amb dos cinemes que participen en la Festa del Cinema. Per una banda, es comptarà amb la col·laboració de Cinesa Parc Vallès que posa a disposició les seves 20 sales per accedir-hi amb el cost reduït de 3,5 euros. La promoció serà vàlida tots els dies, des del 3 al 6 d’octubre. Per l’altra, el Cinema Catalunya també s’ha sumat a aquesta iniciativa amb les seves dues sales de projeccions, això sí només estarà disponible o activa el dimecres dia 5 i el dijous dia 6.

A més d’aquestes dues instal·lacions terrassenques també n’hi ha diverses pròximes. L’Imperial de Sabadell, el Yelmo de Sant Cugat o els mateixos Cinemes Sant Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa