MónTerrassa
Una quinzena d’actuacions ompliran l’Espai Vapor de Terrassa

Una quinzena d’artistes i grups tocaran a l’escenari de la Plaça Vapor Ventalló durant la Festa Major de Terrassa que arrenca aquest divendres, 30 de juny, i s’allarga fins al 2 de juliol. Entre les propostes destaquen WAS, Animic, Begún i El Guincho, entre d’altres. En total serna 15 propostes distribuides durant els tres dies.

Divendres 30 de juny arrencarà Univers amb el seu pop sorollós, després Kokoshca i el seu pop fosc, l’electrònica dels catalans Anímic; seguit del ritme i flow del canari El Guincho i acabant amb l’habitual sessió dels locals Wooly Bully djs. Dissabte 1 de juliol començaran els egarencs Nice Place; després será el torn del jove duet de rock Cala Vento; dels madrilenys Baywaves i el seu psych-pop colorit i àcid; i dels bascos WAS amb el seu pop electrònic i house. La nit es tancarà amb la sessió del destacat productor barceloní Begun.

La jornada del diumenge 2 de juliol, será totalment terrassenca amb les actuacions del trio Holy Wilders; el pop-rock alternatiu de L’Exèrcit d’Islàndia; Pantaleó i el seu pop colorista i enèrgic; l’electrònica ballable de Nonimage i la sessió de Kermit the Frog + Orange Dj. L’anunci del cartell de la present edició s’ha fet d’una manera especial amb la publicació d’un vídeo amb l’artista terrassenc Joan Carles Ciurana “Matraca” com a protagonista.

Nou comentari

Comparteix