MónTerrassa
“Tú sí que vales Terrassa” estrena format per a la cinquena edició
  • CA
Cartell del concurs de varietats musicals | Flamencología

!--akiadsense-->

El diumenge 22 de juliol, a les Pistes de Guadiana de Can Palet II, tindrà lloc la cinquena edició del cada cop més famós Tú sí que vales Terrassa, concurs creat per donar vida musicalment a la ciutat de Terrassa. Trobarem una gran varietat d’estils musicals, amb la gran novetat que aquest any hi haurà una categoria de ball per aquells artistes que portin el ritme i la música a les venes.

Flamencologia, l’entitat organitzadora del concurs, ha decidit que aquest any no hi haurà fase eliminatòria, i es realitzarà únicament la gran final. En aquesta, els concursants comptaran amb un màxim de 20 minuts per demostrar al jurat de què són capaços. Els membres del jurat seran tres artistes, dos que tinguin un alt coneixement en música i el tercer, provinent del món del ball. Ells seran qui anunciïn el gran guanyador de la categoria de cant, que obtindrà un premi de 200€, i el premi de ball, escollit per un jurat popular, serà d’uns 100€.

Les portes s’obriran a les 20:30h, on cada persona haurà de pagar un petit donatiu d’1€, excepte els nens. I finalment, a les 21h, Miguel Rivera (directiu de Flamencologia) començarà presentant l’esperat concurs.

Tots aquells artistes que vulguin més informació poden posar-se en contacte amb el concurs Tú sí que vales, on podran presentar un videoclip i la seva fitxa per aconseguir formar part d’aquest, i òbviament, intentar ser l’estrella de la nit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa