MónTerrassa
Triple concert per acomiadar el cicle Terrassa Música Moderna
  • CA
The Sappy’s | The Sappy’s

!--akiadsense-->

Arriba una nova edició de les bucs sessions, els directes protagonitzats per grups residents als Bucs Baumann, els locals d’assaig de la Casa Baumann, un equipament del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa i que està gestionat per l’Associació musical Indirecte. Aquesta sessió de concerts enfocat a les formacions novelles tenen per objecte donar l’oportunitat de tocar en un entorn tècnic immillorable, fer pedagogia dels elements que conformen un concert en viu i donar-los visibilitat a la ciutat. Es tracta del planter musical de Terrassa; grups que no superen els 12 mesos de recorregut i que es troben en un moment creatiu embrionari.

Aquest diumenge, 27 de maig, tindrà lloc un triple concert que s’inclou dins de la programació estable de Terrassa Música Moderna que programa la Casa de la Música de Terrassa, amb el suport de Cultura.Serà a les 20h a la Nova Jazz Cava.

THE SAPPY’S

(Rock, Matadepera)

Es tracta del debut musical de 4 amics del poble que els uneix la seva passió per la música. Atenció, cap d’ells supera els 17 anys d’edat. The Sappy’s es forma essencialment pel gust d’interpretar covers de punk i de grunge de grups admirats com Blink-182, Green Day o Pixies. Amb influències que van del rock progressiu i psicodèlic de Pink Floyd fins al grunge dels 90’ representats per Nirvana, entre d’altres. Amb aquest pòsit el grup comença a treballar amb la composició de cançons pròpies; de moment, en tenen 3 de signatura seva on parlen dels temes emocionals que viu la seva generació.

Intèrprets:

Santi Calvache, guitarra elèctrica i cors

Xavi Llano, guitarra electroacústica i cors

Alex Pons, bateria

Agnès Garcia, baix i veu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa