MónTerrassa
Una trentena d’artistes de Terrassa, a la QLECTIVA XX del Corralito
  • CA

Aquest divendres, dia 22 d’octubre, tindrà lloc la inauguració de la Qlectiva XX de l’espai de creació del Corralito CCA, la qual comptarà enguany amb una trentena d’artistes de Terrassa. L’espai, ubicat al carrer Sant Leopold, 63, estarà obert divendres de set de la tarda a deu del vespre, i dissabte en horari de tarda (a partir de les 18 hores), acompanyada d’una sessió de DJ set durant la jornada.

Segons expliquen els organitzadors, aquesta edició “és una retrospectiva que celebra els 6 anys de trajectòria d’aquest cicle d’exposicions autogestionades”. Són obres de petit format procedents d’una trentena d’artistes locals, els quals han escollit cadascun dues obres especials per a la nostra. En aquesta enorme exposició (amb una seixantena de treballs ben diferents) s’hi podran veure pintures, fotografies, collages i dibuixos que representen part del teixit creatiu de la ciutat, i que volen posar de manifest i fer valdre la cooperació entre les artistes locals. Les obres exposades estaran a la venda per aquells que hi estiguin interessats.

Els artistes que han estat convidats a participar en la col·lectiva, i que alguns són molt coneguts per a la gran majoria de terrassencs, són: Ambi Wanki, Anna Taratiel, Ariadna Font, Cristina Auge, Cecilia Coca, David Contreras, Edmundo Garcia, Imanol Buisan, Jordi Mas, Laura Peremiquel, Marta Tamayo, Mireia Comas, Pere Salvany, Sensible, Ana Madrid, Antonio Molina, Bad Laego, Carol Priego, Cristina Lanau, David Corral, Gerard Pla, Irene Pérez, Judith con H, Lucia Marzo, Marc Anguera, Patricia Feliu, Sara Diego, Teresa Cabrera i Xavier Corral.

La Qlectiva, impulsat pel centre de creació artísic El Corralito, és un cicle d’exposicions itinerants enfocades a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de Terrassa i voltants. Malgrat la pandèmia, els artistes van seguir creant i l’espai va poder donar sortida a totes aquelles obres que es van crear durant el confinament en l’edició XVIII celebrada el passat mes de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa