MónTerrassa
Torna la Temporada Estable a la Nova Jazz Cava de Terrassa
  • CA

La Nova Jazz Cava reobre les portes al públic amb la inauguració de la Temporada Estable 2020-2021 a partir del dijous 26 de novembre amb la celebració d’una Jam Session d’entrada gratuïta i reserva prèvia On Line. Podeu consultar tota la programació a: www.jazzterrassa.org

Cancel·lada l’activitat d’actuacions en directe des del 30 d’octubre, encara amb les darreres cites musicals del 39 Festival Jazz Terrassa, la reobertura de l’equipament serà una realitat a partir de la setmana vinent gràcies a la flexibilització per part del Govern de les restriccions al sector cultural.

L’inici de l’activitat musical organitzada per Jazz Terrassa – Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM en el marc de la temporada regular de concerts s’ha retardat pràcticament un mes, tot i això manté el seu format habitual amb Jam Session, tots els dijous, i concerts els divendres i dissabtes. Totes les actuacions se celebraran a l’escenari principal.

#culturasegura i nous horaris

Aquesta TE i fins a nou avís, l’horari de celebració dels concerts s’ha vist modificat. Els concert començaran a les 20 h i l’obertura de portes serà 30mn abans, a les 19.30 h. La Nova Jazz Cava tancarà després dels concerts.

Tots els concerts es faran sense pausa i amb un aforament limitat adequat a les directrius de Protecció Civil dictaminades en cada moment.

Es recomana comprar les entrades On Line i els concerts gratuïts requereixen de reserva prèvia al web www.jazzterrassa.org

La possessió de l’entrada implica disposar de seient. La mateixa entrada servirà com a justificant acreditatiu d’assistència d’activitat cultural per a la mobilitat del públic assistent.

El públic haurà de portar la mascareta posada en tot moment tant per accedir a l’equipament com durant el concert. A més, es garantirà la distancia física entre persones d’acord amb el que indiquen les autoritats sanitàries.

L’organització posarà a l’abast del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic i els accessos tant d’entrada com de sortida es faran de manera esglaonada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa