MónTerrassa
Torna el SetDTeatre amb 4 obres que ompliran de rialles el Principal

Torna la mostra SetDTeatre amb quatre obres que ompliran de rialles el Teatre Principal de Terrassa. Des d’aquest divendres i fins diumenge, l’equipament municipal viurà amb passió i diversió quatre espectacles que tenen una cosa en comú: la comèdia. Aquesta iniciativa va néixer amb la intenció de visibilitzar el treball que les companyies amateurs de la nostra ciutat mostren durant tot l’any pels escenaris de Catalunya, participant en concursos, mostres i esdeveniments que des de la Federació de Teatre Amateur de Catalunya, les entitats privades i els ajuntaments.

Les entrades a 3 euros es poden adquirir al web Entrápolis.com i per qui tingui 18 anys i resideixi a Terrassa, presentant el DNI, tindrà l’entrada gratuïta.

Les 4 obres programades

El divendres 10 de juny arrenca l’edició estiuenca de SetDTeatre amb l’estrena d’El secret de les mosques, a les 21.00 h. És una comèdia sobre la família des d’un punt de vista d’humor negre. Escrita a quatre mans entre els directors de la companyia Rosa Ponsarnau i José Antonio Aguado. Podeu comprar les entrades clicant aquí.

El dissabte 11 és el torn per a Qollunaka teatre que presenta a les 18h Walimu. Dues parelles completament diferents es reuneixen a casa d’una de les dues per tal de parlar dels seus fills després que s’hagin barallat a l’escola. Malauradament, la diferència d’opinions provoca una discussió que va in crescendo. Podeu comprar les entrades clicant aquí.

El mateix dissabte 11, a les 21h serà el torn de 34 Passes amb Taxi, una de les comèdies més exitoses de Ray Cooney, on casualment, un incident amb dos lladregots posa al descobert la doble vida d’un anònim taxista de Barcelona. I, a partir d’aquí, l’embolic està assegurat: dones enganyades, policies no gaire espavilats, veïns impertinents… i un protagonista que és capaç d’inventar el més inversemblant per justificar l’engany. Kiku Andrés i Jordi Moreno, han dirigit aquesta comèdia d’enganys, embolics i diversió. Podeu comprar les entrades clicant aquí.

El diumenge 12 a les 18h el Grup de Teatre d’Amics de les Arts presenta la comèdia de William Shakespeare Molt soroll per res. Una de les comèdies de Shakespeare més clàssiques on ens parla de com l’amor i la veritat triomfen per damunt la calumnia. Com tot el teatre de Shakespeare aquesta comèdia fa emmirallar l’espectador en la seva pròpia vida i li recorda que cada vegada s’ha de ser millor i no renunciar a les nostres veritables creences. Podeu comprar les entrades clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa