MónTerrassa
Torna el Misteri del Nadal a la Sèu d’Ègara en format presencial

El Misteri de Nadal torna enguany a la Seu d’Ègara de Terrassa per novè any consecutiu, i ho fa en format presencial. Aquesta nova edició, organitzada per l’entitat terrassenca Enfoc Musical, comptarà amb dues activitats que es realitzaran al llarg d’aquesta setmana -demà dimarts 28 de desembre i el proper diumenge 2 de gener-. “El Misteri del Nadal a la Seu d’Ègara engloba música, poesia i patrimoni per celebrar el Nadal”, afirmen des d’Enfoc Musical, i compta amb la col·laboració del Bisbat de Terrassa, l’Ajuntament, la Perruqueria Innova’t, el Centre Dental Les Escoles i Pla Assessors.

L’edició d’enguany donarà el tret de sortida demà dimarts 28 de desembre a les 17:00h, amb la lectura dramatitzada del Poema de Nadal de Josep Ma de Sagarra amb els rapsodes Joan Deulofeu i Núria Miró amb acompanyament musical en directe. L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament permès.

La segona activitat tindrà lloc el proper diumenge 2 de gener a les 20:30h a l’Església de Sant Pere, i serà la gala lírica Memorial Rosa Deulofeu a benefici de l’entitat que dur a terme projectes a socials i d’art comunitari en l’àmbit nacional com internacional (a països com el Marroc o el Nepal). Aquest recital estarà protagonitzat per la soprano Laia Camps i el tenor Joan Martínez Colás que interpretaran repertori de música sacra així com àries i duos d’òpera. L’entrada serà de 10€ i els tiquets que es podran adquirir el mateix dia de l’actuació a partir de les 20:00h a l’entrada de la Parròquia.

Fa nou anys que El Misteri de Nadal se celebra a la ciutat. Ni la pandèmia de la Covid-19 va aconseguir aturar les activitats preparades l’any passat, quan l’edició va haver de ser online degut a les mesures restrictives, que van obligar a canviar tota l’agenda de les activitats programades per les festes de Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa