MónTerrassa
Torna el Fred Festival, amb un nou cicle de concerts durant tot l’any
Un dels grups que va actuar en el Fred Festival | Fred Festival

!--akiadsense-->

Els promotors del Fred Festival, que va tenir lloc el passat 10 de març a diversos locals de Terrassa, ha arribat a un acord amb el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, per donar continuïtat als objectius del festival, i així poder seguir portant música a la ciutat de Terrassa durant tots els mesos de l’any.

Amb el nou format, el Fred oferirà un concert en acústic cada primer divendres de mes a la Masia Freixa (Parc de Sant Jordi), amb artistes i grups locals amb un perfil amateur i amb una carrera musical en creixement. L’accés al cicle de concerts de la Masia Freixa és totalment gratuït. La primera edició està programada per aquest divendres 2 de juny, de 19 a 22h.

El punt i final es posarà al mes de febrer (a una data encara per concretar), quan el FRED es traslladarà a una de les sales de concerts de la ciutat, per oferir un format festival, on els grups passaran pel mateix escenari; alguns d’ells, músics de referència del panorama català. El Fred persegueix un objectiu molt clar: donar suport als músics de la ciutat i contribuir al seu creixement professional.

Nou comentari

Comparteix