MónTerrassa
Torna amb força el cicle de concerts Música als Barris 2021

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, torna a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021.

Amb el cicle MÚSICA ALS BARRIS es vol dur la música als diferents districtes, i activar l’energia i la cooperació entre col·lectius de la ciutat que es dediquem a la difusió de la música, a més d’oferir propostes musicals emergents i de qualitat als terrassencs que siguin a la ciutat aquest estiu. “Així, doncs, esperem que la proposta sigui, de nou, un èxit! Es tracta d’un projecte local, col·laboratiu i de proximitat, en el qual participen els festivals i entitats Musikalparc (Reactiva), Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks), Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa.”

Hi haurà 5 concerts gratuïts repartits entre els dissabtes de juliol i agost. Cada cap de setmana es farà a un districte diferent. Els diferents concerts es faran als patis de diverses escoles, és a dir, a l’aire lliure, però amb accés restringit per tal de poder garantir els aforaments i protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries en cada moment:

24 juliol – 22h – ITZIPA – Escola Auró (D3) – Musikalparc
31 juliol – 22h – ARIOX – Escola St. Llorenç del Munt (D6) – Fred Festival
7 agost – 22h – CONNIE & THE ROCKETS + SERGI ESTELLA – Escola Enxaneta (D5) – Egara Rocks
14 agost – 22h – KIDS FROM MARS – Escola Agustí Bartra (D2) – Musikalpark
28 agost – 22h – CARLOTA FLÂNEUR + Sebax350 DJ -Escola El Vallès (D4) – Embarral

L’accés als concerts és gratuït però cal reservar prèviament les entrades ja que l’aforament és limitat.  L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de l’inici de l’esdeveniment per tal de garantir una entrada esglaonada del públic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa