MónTerrassa
The Crown torna a Terrassa per rodar l’últim viatge de la princesa Diana

La sèrie de Netflix “The Crown” ha tornat als carrers de Terrassa per rodar l’últim viatge de la princesa Diana. Produïda per Left Bank Pictures, la sisena temporada s’està duent a terme al nostre país en diferents localitzacions, segons avança la revista Hola!. Després d’una aturada forçada -com a mostra de confol i de respecte- sobrevinguda per la mort de la reina Isabel II el passat 8 de setembre, aquesta setmana s’han reprès les filmacions.

La sèrie està basada en el regnat de la reina Elisabet II, del Regne Unit, i narra la seva vida des de les seves noces el 1947 fins al dia present. Tot i que la cinquena temporada encara no s’ha emès, “The Crown” ja ha començat a rodar la sisena. Sense encara data per l’estrena, tampoc ha transcendit quines escenes s’estan duent a terme a la cocapital vallesana però sí que ja se sap que la protagonista és Diana de Gales en les seves darreres setmanes de vida.

Els Jardinets de Gràcia seran el Pont de l’Alma de París

A Terrassa, però també al municipi de Viladecavalls, s’està veient l’actriu Elizabeth Debicki, caracteritzada perfectament com la princesa en el viatge oficial de caràcter humanitari que va realitzar a Bòsnia l’agost de 1997. En allà, es va trobar amb algunes persones que havien resultat ferides per mines antipersones, utilitzades durant la Guerra dels Balcans, als anys noranta. Pocs dies després moria en un tràgic accident de trànsit a la capital francesa, quan anava en cotxe amb el seu amant, Dodi al Fayed.

Justament, la revista del cor avança que la productora ha escollit els Jardinets de Gràcia de Barcelona per filmar el que va passar aquell 31 d’agost de 1997 al Pont de l’Alma de París. Es farà una recreació fins a l’últim detall d’aquesta avinguda. La trama d’aquesta sisena temporada també ens explicarà el divorci de la princesa Ana o l’incendi que va patir el Castell de Windsor. Sens dubte, els 90 van ser una dècada convulsa per a la família reial britànica.

Aquesta sisena temporada compta com a actriu destacada amb Imelda Stauton, que substitueix Olivia Colman en el paper d’Isabel II. A més de Debicki com a Diana, també trobem Dominic West en el paper del príncep Carles. Igualment, l’actriu Gillian Anderson (Expediente X o The Fall) tornarà a donar vida a la política Margaret Thatcher, una recreació molt aplaudida per públic i crítica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa