MónTerrassa
Una terrassenca, al capdavant de Cavall Fort
  • CA

Una terrassenca serà l’encarregada de dirigir la nova etapa que enceta la revista Cavall Fort. En un comunicat, l’empresa informa que a finals d’aquest mes de setembre, l’actual directora, Mercè Canela, deixarà el càrrec. El motiu: es jubila. Això suposa necessàriament un canvi en la direcció de la revista que a partir del mes d’octubre l’ocuparà l’actual coordinadora de la revista, l’egarenca Mònica Estruch.

Mercè Canela va assumir la direcció d’Edicions Cavall Fort l’any 1998 quan l’anterior director, Albert Jané, es va jubilar. Des d’aleshores ha estat al capdavant de les dues revistes, Cavall Fort i El Tatano. Ha estat doncs un total de 24 anys com a màxima responsable de l’edició.

Mònica Estruch pren el relleu

Per la seva banda, Mònica Estruch ha estat editora amb més de vint anys de trajectòria, vuit dels quals exercint com a directora d’Editorial Mediterrània. Va entrar a l’editorial l’any 2018 per coordinar la revista Cavall Fort i l’equip de redacció.

L’ascens d’Estruch suposa també que hi hagi una nova coordinadora. A partir del mes d’octubre serà Mireia Broca. Des de Cavall Fort han volgut agrair a Canela “tants anys de dedicació i bona feina. I a la Mònica i a la Mireia els desitgem molta sort i encerts en aquesta nova etapa!”.

Una exposició arran dels 60 anys

D’altra banda, Cavall Fort continua amb la celebració dels 60 anys de vida. Per això, s’ha creat una exposició molt juganera que està recorrent les diferents biblioteques de tot el país. La mostra itinerant Cavall Fort celebra 60 anys està basada en el dossier publicat a la revista del mes de desembre passat, mes en què va fer 60 anys. El dossier, ple de jocs, animava els lectors a entrar a l’edifici de Cavall Fort (un edifici imaginari i força esbojarrat) per a celebrar l’aniversari d’una manera divertida. Ara, l’exposició convida tothom a viure aquesta experiència. En els plafons que la componen, els visitants podran descobrir diferents espais de Cavall Fort a través de jocs ambientats a l’edifici on es fa la revista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa