El cantant egarenc Lildami ha sorprès a tots els seus fans publicant un avançament del seu pròxim treball discogràfic. El raper ha estrenat la seva nova cançó “Si vols“, una melodia que revela com sonarà el seu pròxim EP que porta per nom “Cal Damià“. Aquest cop, Lildami ha sorprès el public optant per un tema amb un estil indie i pop rock, però mantenint-se fidel a la seva essència urbana que tan el caracteritza.

En aquest nou tema, el terrassenc ens transporta a l’experiència d’una història d’amor i les primeres emocions al conéixer una nova persona amb qui fer un primer pas, alhora explorant les pors i temors que això comporta. A les seves xarxes socials, el terrassenc ha explicat que es tracta d’un tema que ha treballat moltíssim i que “hi he posat molt temps i amor, i em fa molta il·lusió“.

La cançó compta amb les col·laboracions del trio musical barcelonès Kickbombo i el grup de música basc Huntza, que aporten una veu femenina al tema, a més a més, en euskera. L’estrena de “Si vols” ha vingut acompanyada del seu videoclip, firmat per Pau Griera, el fotògraf de capçalera del Lildami. En el videoclip apareix Lildami juntament amb els dos grups col·laboradors en una estètica inspirada en la sonoritat del so pop-rock dels anys 2000.

Lildami

Damià Rodríguez, mé conegut a com a Lildami, va néixer a Terrassa l’any 1994. El seu estil musical és el trap i la música urbana combinant amb altres estils, en aquest últim cas, el pop rock o l’indie, i normalment acostuma a cantar acompanyat dels artistes Sr. Chen i Emotional G. Graduat en enginyeria de disseny industrial, va començar a cantar l’any 2014, però no és fins cap el 2017 quan fa un pas endavant i comença a fer-se un espai a la indústria musical amb el seu àlbum “Universitat Dami” o el seu senzill “Bubbaloo”. El gener de 2021 va publicar el seu últim treball “Flors mentre visqui” i ara torna amb un nou tema que avança el seu nou EP “Cal Damià”. No hi ha dubte que el jove egarenc s’ha convertit en una figura fonamental de la música urbana catalana.

Nou comentari