MónTerrassa
El terrassenc Carles Batalla publica el seu segon llibre
  • CA

Dos anys després de debutar amb “La Capella Sextina i altres poemes” (Stonberg Editorial) el poeta i periodista terrassenc Carles Batalla publica el seu segon llibre “Ai! Cus” (Curbet Edicions) que presentarà el dimecres 10 d’abril a la sala d’Els Amics de les Arts del carrer Sant Pere.

Estarà acompanyat pel també escriptor terrassenc Carlos Robles, responsable del pròleg d’una obra que juga amb el vocabulari del món de la costura. Inclou un centenar llarg d’haikus, la tradicional estrofa japonesa formada per tres versos, una brevetat que contrasta radicalment amb l’extensió de les sextines (39 versos) del primer llibre.

Per la diada de Sant Jordi l’autor firmarà exemplars a la paradeta de La Temerària durant el matí, mentre que a la tarda (16h-17h) ho farà a la llibreria Haiku Barcelona del barri barceloní de Gràcia i a la paradeta de L’Obrador d’Històries (18h-19h) a Rambla Catalunya prop de Diagonal. Aquest poeta egarenc va guanyar el IV concurs Verspoesia de Terrassa (2013) i el XXIII Concurs Literari Sant Jordi de la Secció de la Dona del Foment Martinenc (2014), a banda de rebre un accèssit al XXVIII Concurs Literari de Nou Barris (2016). Sis poemes seus van aparèixer al número 107 de la revista Reduccions de la Universitat de Vic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa