L’Ajuntament de Terrassa, mitjançant els serveis de Cultura i de Comerç, posa en marxa una prova pilot per portar la música en directe a diferents punts de la ciutat. L’objectiu és donar l’oportunitat als i les artistes de mostrar el seu talent donant-los l’oportunitat de poder actuar de forma gratuïta a la via pública i al mateix temps contribuir així a què la música en directe sigui també protagonista als carrers durant aquestes festes de Nadal.

La iniciativa està adreçada a grups, conjunts o solistes que podran actuar fins al dissabte 4 de gener i entre les 10 i les 21 h. Per portar a terme aquesta prova pilot, l’Ajuntament ha habilitat un total de set punts en què els i les artistes i conjunts musicals que ho desitgin podran fer les seves actuacions. Estaran degudament identificats i retolats amb el distintiu “Terrassa vibra per Nadal”. Tres d’aquests espais estan situats en els següents punts:

– Raval de Montserrat, davant del Mercat de la Independència

– Rambla d’Ègara, al passeig central entre els carrers de Volta i del Pare Llaurador

– Camí Fondo amb placeta de Saragossa

Per fer ús d’aquests tres espais, caldrà que els grups o solistes interessats s’inscriguin prèviament facilitant les seves dades de contacte a través de l’adreça de correu electrònic cultura@terrassa.cat i indicant també les preferències de dies i horaris per fer la seva actuació.

Per altra banda, i d’acord amb els eixos comercials de la ciutat, l’Ajuntament ha habilitat els altres quatre punts en els següents espais:

– Avinguda de Barcelona, davant del Centre Cívic Municipal Montserrat Roig

– Plaça del Primer de Maig

– La Maurina (plaça entre els carrers de Núria, Gandia i Dom Bosco)

– Plaça de Lluís Companys amb carrer d’Amadeu de Savoia.

La iniciativa “Terrassa vibra per Nadal” forma part d’una prova pilot per desenvolupar en el futur el programa “Terrassa vibra” amb l’objectiu de portar la música en directe a tots els districtes de la ciutat mitjançant artistes que facin les seves actuacions a la via pública.

Nou comentari