MónTerrassa
Terrassa Street Art utilitza l’art com a eina d’integració i cohesió social
  • CA
Prsentació aquest matí de l’espectacle final de la 5a edició del projecte Terrassa Street Art
Presentació aquest matí de l’espectacle final de la 5a edició del projecte Terrassa Street Art | A.T.

!--akiadsense-->

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras; acompanyada dels responsables de la Direcció Artística del projecte Terrassa Street Art, Laia Camps i Joan Martínez Colàs; ha presentat aquest matí l’espectacle final de la 5a edició del projecte Terrassa Street Art, que utilitza l’art com a eina d’integració i cohesió social, fomenta als seus assistents una vivència artística i els dona l’oportunitat de participar en un espectacle final. La roda de premsa ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Arxiu Històric de Terrassa.

Mitjançant aquest projecte, s’han fet tallers a totes les biblioteques públiques de la ciutat (BCT, BD2, BD3, BD4, BD5, BD6), a diferents centres cívics i seus d’entitats facilitant la participació de tothom que volgués prendre part. Les sessions es van portar a terme durant els mesos de febrer i març i, en quedar el projecte cancel·lat per la crisi sanitària provocada per la Covid-19, s’ha reemprès aquest mes de setembre i s’han acabat de fer els assajos i preparatius per a l’espectacle final. Uns tallers que han girat entorn a disciplines com el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals, entre d’altres.

La proposta està adreçada tant a infants, com a joves i adults, posant l’èmfasi en la integració de col·lectius amb capacitats diverses. El Terrassa Street Art d’enguany culminarà amb l’exhibició de l’espectacle participatiu i interdisciplinari “Òpera Circus”, una obra al voltant del món del circ, ambientat en el modernisme i que comptarà amb la participació de Monika Lao (piano i aro), Danielo (roda cyr), Xavi Vaxi (faquir i mag), els cantants d’òpera Laia Camps i Joan Martínez Colás o la direcció artística de Sílvia Bartés, a més de totes i tots els participants en el projecte a través de l’assistència als tallers. L’espectacle final es farà els dies 23, 24 i 25 de setembre a les 19 h i tindrà lloc a l’Arxiu Històric de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa