MónTerrassa
Terrassa se suma a l’Any Becket amb un programa ple d’activitats
  • CA
Presentació de l'Any Beckett
Presentació de l’Any Becket | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

La tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; van presentar els actes de l’Any Becket 2021 a Terrassa. L’acte també ha comptat amb la participació del director de la candidatura de la Seu d’Ègara a Patrimoni Mundial de la Unesco, Carles Sánchez.

En el marc de la commemoració de l’Any Becket, s’ha dissenyat un programa cultural molt heterogeni, amb una programació oberta a tota la ciutadania que inclou concerts, visites guiades, xerrades, tallers infantils i tallers de lectura, entre d’altres activitats. El programa s’ha elaborat de manera transversal i en el seu disseny s’ha comptat amb el suport i la implicació de diversos serveis de l’Ajuntament de Terrassa, com el Museu de Terrassa, l’Arxiu Històric de Terrassa – Arxiu Comarcal del Vallès Occidental, o les biblioteques municipals, entre d’altres.

Primera activitat

Dilluns 29 de març a les 6 de la tarda

Al Museu i … Santes Pasqües!: Terrassa a l’edat mitjana

Taller virtual “Us presentem a… Tomàs Becket!!!”

Activitat gratuïta adreçada a infants de 3 a 10 anys

L’any 2020 es commemorava el 850è aniversari de la mort de Tomàs Becket. Qui era? Com va morir? Per quin motiu tenim unes pintures a Terrassa que testimonien aquest fet. Participeu en aquesta activitat i us explicarem tots aquests fets i crearem un titella representatiu d’aquest sant. Inscripcions a partir de l’1 de març i fins a exhaurir les places disponibles o al 22 de març, al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o a l’adreça electrònica [email protected]

OBSERVACIONS:

Totes les activitats tenen una durada d’1 hora. Es confirmarà disponibilitat de plaça per assistir a l’activitat. El Museu es reserva el dret de cancel·lar la sessió si no s’arriba a un mínim de persones inscrites. Els infants més petits han d’estar acompanyats en tot moment d’una persona adulta Les persones inscrites rebran informació de la recollida del material i de l’enllaç per participar en el taller.

Pots consultar el programa sencer d’activitats a: www.terrassa.cat/becket2020

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa