MónTerrassa
Terrassa recupera els espectacles d’arts escèniques
  • CA
Espectacle familiar Mobilus
Espectacle familiar Mobilus | Cedida

!--akiadsense-->

Després de la suspensió dels esdeveniments culturals decretada el passat octubre pel Procicat, els teatres municipals de Terrassa tornen a obrir les seves portes. Durant la primera fase de la desescalada, l’assistència als espectacles estarà limitada a la ciutadania de Terrassa degut al confinament municipal de caps de setmana.

MOBILUS, 28 de novembre a les 17h al Teatre Alegria

Teatre familiar visual amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ, inspirat en l’obra de l’artista plàstic nord-americà Alexander Calder. Els seus mòbils, que van posar l’art a ballar, es convertiran ara en moviment també sobre l’escenari en aquest espectacle de la Cia. Addaura Teatre Visual, dirigit per Teia Moner. No caldrà ser un gran coneixedor de l’obra de Calder per gaudir de Mobilus; al contrari, aquest espectacle serà una de les millors vies d’entrada a l’univers del creador per a molts infants que pensen que l’art pot ser avorrit.

Info i venda d’entrades aquí

Espectacle recomanat per a infants de 3 a 7 anys

ÓRDAGO A LA GRANDE, 29 de novembre a les 18.30h al Teatre Alegria

En el marc de la primera jornada de teatre inclusiu i accessible: Festival Simbiòtic a Terrassa, es presenta l’espectacle Órdago a la grande, una peça de creació col•lectiva que neix d’un aprenentatge comú amb sis actrius amb i sense diversitat funcional. i que comptarà amb les següents mesures d’accessibilitat: visita tàctil i audiodescripció per persones amb baixa visió o cegues; intèrprets de llengua de signes, subtitulació en directe i bucle magnètic per persones sordes. El festival Simbiòtic, el primer festival català d’arts escèniques accesibles, arriba així a Terrassa per celebrar la primera jornada de teatre inclusiu i accesible de la ciutat.

Info i venda d’entrades aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa