MónTerrassa
Terrassa prepara una Festa Major 2021 “el més presencial possible”
  • CA

Aquest dimecres, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha explicat en comissió informativa de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajutnament de Terrassa, com s’està treballant de cara a la Festa Major de Terrassa 2021. Ara mateix ja s’ha plantejat un full de ruta per anar-hi treballant, sempre però condicionat a l’evolució de la pandèmia i de les restriccions dictaminades pel Procicat.

El document s’ha realitzat d’acord amb la comissió de Festes, i s’han acordat dos conceptes generals: per una banda, “intentar la màxima presencialitat en tot el que es pugui”, i per l’altra, emplaçar cada espai de la ciutat que tingui certes dimensions a tenir cada dia activitats, centrades en un eix temàtic o d’interès.

“Intentarem que cadascun dels espais escollits funcionin cada dia. La majoria seran a l’aire lliure, amb el perimetre tancat i requeriran cita prèvia, per les limitacions d’aforament, Això sí, treballem amb espais acordió, és a dir, que ara podem treballar en un aforament limitat a mig miler de persones, però que si el dia abans, les restriccions es flexibilitzen i podem encabir-n’hi mil, dos mil o tres mil, tinguem la capacitat per fer-ho de forma immediata”, ha explicat la regidora.

El govern també treballa perquà a més dels espais a l’aire lliure i puguin participar equipaments culturals de la ciutat. “L’objectiu és que cada dia vagin passant coses a cada espai”, ha insistit. I ha anunciat un espai que “ja és segur que podrà participar a la Festa Major: la Seu d’Ègara i la plaça Rector Homs”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa