MónTerrassa
Terrassa prepara una Festa Major 2021 “el més presencial possible”

Aquest dimecres, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha explicat en comissió informativa de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajutnament de Terrassa, com s’està treballant de cara a la Festa Major de Terrassa 2021. Ara mateix ja s’ha plantejat un full de ruta per anar-hi treballant, sempre però condicionat a l’evolució de la pandèmia i de les restriccions dictaminades pel Procicat.

El document s’ha realitzat d’acord amb la comissió de Festes, i s’han acordat dos conceptes generals: per una banda, “intentar la màxima presencialitat en tot el que es pugui”, i per l’altra, emplaçar cada espai de la ciutat que tingui certes dimensions a tenir cada dia activitats, centrades en un eix temàtic o d’interès.

“Intentarem que cadascun dels espais escollits funcionin cada dia. La majoria seran a l’aire lliure, amb el perimetre tancat i requeriran cita prèvia, per les limitacions d’aforament, Això sí, treballem amb espais acordió, és a dir, que ara podem treballar en un aforament limitat a mig miler de persones, però que si el dia abans, les restriccions es flexibilitzen i podem encabir-n’hi mil, dos mil o tres mil, tinguem la capacitat per fer-ho de forma immediata”, ha explicat la regidora.

El govern també treballa perquà a més dels espais a l’aire lliure i puguin participar equipaments culturals de la ciutat. “L’objectiu és que cada dia vagin passant coses a cada espai”, ha insistit. I ha anunciat un espai que “ja és segur que podrà participar a la Festa Major: la Seu d’Ègara i la plaça Rector Homs”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa