Presentació del programa Fem l'Estiu 2019

Presentació del programa Fem l’Estiu 2019 | Aj. Terrassa

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha presentat aquest dilluns la 14a edició del programa d’activitats del cicle Fem l’Estiu a Terrassa, un projecte de dinamització cultural i comunitària als diferents barris de la ciutat que tindrà lloc de l’11 de juliol al 7 setembre. A l’acte també han participat Carles Sánchez, tècnic de Cultura del Museu de Terrassa; Aleix Puig, representant de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT 48); i Eduardo de la Cruz, representant de La Reactiva, entitat que programa la joranda musical Musik al Parc.

Fem l’Estiu a Terrassa inclou dos itineraris del Museu de Terrassa sota el nom Refresc de Patrimoni; el VII Festival d’Estiu a la Seu, a càrrec de l’OCT 48; la jornada musical familiar Musik al Parc que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a la Carpa de Vallparadís; els Vespres Acústics Fred, programats per l’Associació La Tullida a la Torre del Palau; el 12è Cicle Sons del temps, l’acte i concert commemoratiu de la Diada del 4 de setembre; l’11è Festival de Circ de Terrassa organitzat per Tub d’Assaig a la plaça de l’Assemblea de Catalunya i altres carrers de la Maurina; i un gran nombre d’activitats culturals com titelles, màgia, música i animació distribuïts per diferents escenaris d’arreu de la ciutat.

Així, el Fem l’Estiu 2019 ens ofereix tres tipus de propostes, en funció del dia de la setmana. Els dimecres estan destinats a la programació de caràcter més generalista i familiar. Els dijous, els grans protagonistes són els concerts del cicle Sons dels temps, una combinació de música i patrimoni de diferents èpoques. I els divendres, el Fem l’Estiu tanca la setmana amb una programació pensada per a tot tipus de públics.

Nou comentari