MónTerrassa
Terrassa Música Moderna programa 14 concerts de febrer a maig
  • CA
2princesesbarbudes enceta el cicle de Terrassa Música Moderna | 2princesesbarbudes

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Cultura, organitza una nova edició de la programació estable Terrassa Música Moderna, que tindrà lloc de febrer a maig. La programació inclou un total de 14 concerts i 18 propostes musicals, que recorren un ampli espectre d’estils. El cicle Terrassa Música Moderna no ha deixat de créixer en els darrers anys i s’ha convertit en una de les propostes musicals de referència, dins i fora de Terrassa, amb unes xifres d’assistència als concerts al voltant del 66% de mitjana.

Per al regidor de Cultura, Jordi Flores, “Terrassa Música Moderna demostra que una aposta per la música en directe fora de Barcelona és possible. Malgrat les dificultats, any rere any, l’Ajuntament, a través del Servei Cultura, reforça aquesta idea configurant una programació àmplia i de qualitat en la qual juguen un paper important els artistes locals. Reconeixements com el Premi ARC 2016 a la millor programació musical de Festa Major a l’Ajuntament de Terrassa o al Festival Barnasants -del que som col·laboradors habituals- com a millor cicle de música, constaten que Terrassa és tot un referent cultural i musical i ens encoratja a seguir treballant en la mateixa línia”.

El cicle s’obrirà el proper diumenge, 5 de febrer, amb dues actuacions destinades a públics diferents. La primera serà la de 2princesesbarbudes, que presentarà el seu nou espectable, “Sempre de vacances”, a l’Auditori Municipal, a les 12 h. La segona, donarà el tret de sortida a la nostra ciutat del Festival Barnasants. Es tracta de l’actuació de “Les Kol·lontai”, un projecte produït especialment pel festival on Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal cantaran cançons pròpies i d’altres artistes, escollides especialment per a la inauguració. El concert tindrà lloc a les 19 h, a la Nova Jazz Cava. Aquest és el tercer any consecutiu que Terrassa acull diferents concerts del Festival Barnasants. Una col·laboració que, en l’edició d’enguany, es concreta en tres espectacles més, com són els de Quico Pi de la Serra, el 12 de febrer, el de Jabier Muguruza, el 26 de febrer, i el del veterà cantautor uruguaià Daniel Viglietti, el 9 d’abril; tots ells actuaran a la Nova Jazz Cava.

A banda de la cançó d’autor, la programació de Terrassa Música Moderna ofereix un ampli ventall d’estils musicals, que van des del pop folck de Pau Vallvé, que presentarà el seu últim treball “Abisme cavall hivern primavera i tornar” (12 de març), i el so contundent de bandes com Viva Belgrado i Böira, que presentaran els seus respectius treballs (5 de març), passant pel tecnopop amb reminiscències de la “movida” dels vuitanta d’El Último Vecino, amb el seu treball “Voces” (11 de març) o la presentació de “La Tremolor”, el nou treball dels Coriolà (14 de maig). Totes aquestes propostes es presentaran a la Nova Jazz Cava. Un altre dels noms destacats del cartell és Delafé. El projecte d’Oscar D’Aniello, ara ja sense Helena Miquel, segueix l’estela dels sons negres, el hip hop i el funky, i presentarà el seu últim disc a la Nova Jazz Cava (7 de maig).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa