MónTerrassa
Terrassa, escenari principal del nou film de Rodrigo Cortés
  • CA

Terrassa va ser l’escenari principal de la nova pel·lícula de Rodrigo Cortés, que arriba el pròxim dia 3 de desembre a la gran pantalla. El amor en su lugar va estar rodada en bona part al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. En concret, juntament amb el Teatre Casino del Masnou -l’altre escenari de llarga durada de la producció- un dels platós del parc es va transformar en el “backstage” del Teatre Femina, on es desenvolupa gran part de la història del film. Durant les setmanes que es va rodar a la nostra ciutat, els residents i visitants del Parc van quedar-se ben parats de la quantitat de figurants que anaven vestits com a generals de les SS (la policia nazi) pels carrerons que envolten els platós. Una imatge xocant, sens dubte.

El amor en su lugar és un film produït per Nostromo Pictures, i en què s’hi troben barrejades històries d’amor i de supervivència rere les bambalines d’un teatre situat en un ‘ghetto’ jueu, en la capital polonesa de Varsòvia, durant l’auge del nazisme, l’any 1942. Justament aquest és el teatre que va poder recrear a les instal·lacions terrassenques entre el maig i el juliol de 2019. No ha estat l’única localització de la pel·lícula, que ha estat present en diverses ciutats europees. El mateix Rodrigo Cortés és el responsable del guió, juntament amb el reconegut escriptor alemany David Safier.

La pel·lícula no compta amb cap estrella mundialment reconeguda, però sí que hi ha talent, que es plasma als fotogrames. Potser els noms que més sonen són els de Clara Rugaard (actriu danesa secundària en pel·licules com Teen Spirit o I am mother) o Ferdia Walsh-Peelo (actor irlàndes que se l’ha pogut veure a la sèrie Vikingos). L’expectació per com ha quedat és alta en aquests dies previs de l’estrena, i alguns vaticinen que podria ser la pel·lícula espanyola de l’any, tant per la qualitat del guió i la posada en escena, com per la mobilització que ha suposat dur-la a terme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa