MónTerrassa
Terrassa acull el rodatge de ‘La hija del ladrón’
  • CA
El rodatge de La hija del ladrón arriba a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

Després de rodar a la ciutat de Barcelona la producció La hija del ladrón ha arribat a Terrassa per rodar en diferents localitzacions gestionades i facilitades per la Terrassa Film Office. L’ópera prima de Belén Funes, acompanyada per Marçal Cebrián en el guió, està protagonitzada per Greta Fernández i Eduard Fernández (en els papers de filla i pare, respectivament) i Àlex Monner que completa el repartiment principal.

La pel·lícula és una coproducció de OBERON CINEMATOGRÀFICA i BTEAMPRODS, compta amb la participació de de RTVE, TV3 i Movistar +, i el suport de ICAA i ICEC. BTEAM PICTURES serà l’encarregada de la distribució de la pel·lícula a Espanya. A més, el projecte va formar part del TIFF Talent Lab (Laboratori d’creadors del Festival Internacional de Toronto) i compta amb el suport de ARRI ISP.

Sinopsi

Sara té 23 anys i un fill de 6 mesos. El que més desitja és treballar, recuperar la seva parella i tenir una família. L’únic impediment serà el seu pare. La hija de un ladrón està inspirada en la història i protagonista del premiat curtmetratge Sara Fugar, dirigit i escrit per la directora Belén Funes qui dirigeix, amb aquest llargmetratge, la seva òpera prima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa