MónTerrassa
Terrassa acull un festival cultural solidari amb els malalts hepàtics

El Teatre Principal de Terrassa acollirà un Festival Solidari Multicultural, organitzat per l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. Tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de novembre, a partir de les sis de la tarda. La jornada, que servirà per recaptar fons per a l’entitat sense ànim de lucre, comptarà amb la presència de diverses entitats i artistes de la nostra ciutat. La totalitat de la recaptació serà destinada al projecte de pisos d’acollida a persones malaltes i familiars en situació vulnerable que impulsa l’associació.

Estarà presentat per Toni Torres i Josep Maria Martínez, president de l’ATH. En el festival s’hi podrà veure actuar el mateix cantant i artista Toni Torres; els balls i cants del Centro Andaluz Nueva Carteya; l’Agrupació Folklòrica “Amunt i Crits”; el guitarrista Anton Blanco; el grup The Dancing Girls; i la cantaora Carmen Carrasco.

Podeu comprar l’entrada pel festival clicant aquí. El preu és de 10 euros. I si no pots anar-hi però vols col·laborar-hi, també s’ha disposat d’una fila 0 per fer el donatiu corresponent, clicant aquí.

Els pisos d’acollida tenen com a objectiu, segons explica la seva promotora, de facilitar l’estada i l’allotjament als malalts i familiars que viuen lluny dels hospitals on es realitza el tractament, ja sigui a l’espera del trasplantament o un cop feta l’operació mentre es necessitin proves complementàries.

Actualment, l’entitat disposa de tres pisos, dos dels quals ubicats a L’Hospitalet de Llobregat i un al carrer Aribau de Barcelona. Tots tenen habitacions dobles d’ús particular per a cada família, però amb espais compartits (cuina, menjador i banys). També hi ha atenció de la treballadora social, en els casos que calgui. En destaca la bona comunicació amb transport públic per poder arribar als hospitals on es realitzen els trasplantaments.

Per accedir a un dels pisos cal venir derivat des dels Serveis Socials dels hospitals, i un cop valorada la situació particular i les condicions s’entra dins de la borsa. Podeu aconseguir més informació dirigint-se amb cita prèvia a l’Hotel d’Entitats Bellvitge (c/Mare de Déu de Bellvitge, 20 08907 L’Hospitalet de Llobregat) o bé als telèfons 93 263 56 84 / 640 12 39 21 de 9 a 14 h de dilluns a divendres, o per correu electrònic: [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa