MónTerrassa
Terrassa acull l’estrena del film “La Klara i el Nadal a la granja”
  • CA

Aquesta setmana s’estrena als cinemes La Klara i el Nadal a la granja doblada al català, també es podrà veure a Terrassa. Serà el pròxim dissabte, 1 de gener, a les cinc de la tarda al Cinema Catalunya. La pel·lícula relata la història de la Klara, una vedella de ciutat, que passarà per primera vegada el Nadal a la granja del seu pare. Al principi es decep perquè no hi troba un ambient nadalenc, però en troba l’oportunitat quan el seu pare ha de sortir a ajudar un veí. Amb els amics i un gnom, aconsegueix unes vacances més emocionants tot i els imprevistos que ha de resoldre.

Aquesta pel·lícula d’animació, pensada especialment per a la canalla i més en aquestes festes nadalenques, està dirigida pel mateix autor de Vaixells al rescat!, Will Ashurst. Té una durada de 68 minuts.

Paycom Multimedia en distribueix la versió doblada al català a les següents sales:

  • Cinemes Girona (Barcelona)
  • Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
  • Odeon Multicines Girona (Salt)
  • Atrium Cines (Sant Andreu de la Barca)
  • Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès)
  • CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  • Cinema Catalunya (Terrassa)

Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d’exhibició. L’any 2021, la línia de subvencions per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d’estrena en sales d’exhibició està dotada amb 2.705.000 euros. Són beneficiàries d’aquestes subvencions les empreses de distribució cinematogràfica que realitzen el doblatge o la subtitulació en català de llargmetratges en versió original en llengua no oficial a Catalunya.

L’any 2020 s’han doblat o subtitulat en català més de 1.700 continguts audiovisuals amb el suport de la Política Lingüística. Amb aquesta obra, les sales de cinema han estrenat durant aquest any 2021, 73 pel·lícules doblades i/o subtitulades en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa