MónTerrassa
Terrassa acull el rodaje de ‘Mi Querida cofradía’, òpera prima de Marta Díaz
  • CA
“Mi querida cofraría”, és l’òpera prima de Marta Díaz | RTVE

!--akiadsense-->

Mi querida cofraría, l’òpera prima de Marta Díaz, ha donat començament al seu rodatge entre la ciutat de Ronda (Màlaga) i els estudis de ESCAC, a Barcelona. Es tracta d’una comèdia que transcorre en la Setmana Santa malaguenya i compta amb Gloria Muñoz, Pepa Aniorte, Juan Gea, Joaquín Núñez i Manuel Morón entre el repartiment. Mi querida cofraría és una producció de la Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, desenvolupada i produïda en el marc del Master Oficial d’aquesta escola.

La trama segueix els passos de Carmen, una dona que és a punt de complir el somni de tota la seva vida: ser triada presidenta de la seva confraria, però per aconseguir-ho haurà de lluitar contra un món d’homes amb l’ajuda d’un grapat de dones.

Mi querida cofraría es rodarà durant 8 setmanes en localitzacions de Ronda (Màlaga) i ESCAC a Terrassa (Barcelona). La pel·lícula és una producció de ESCAC FILMS en coproducció amb La Zanfoña Produccions i Sacromonte Films, i compta amb el suport d’ICAA i Junta d’Andalusia, la participació de RTVE, Canal Sud i Movistar +. Serà distribuïda a Espanya per Acontracorriente Films i compta amb Film Factory com a agent de vendes internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa