MónTerrassa
El director i la coguionista de “Terra de telers” presenten el film a Terrassa
  • CA
Joan Frank Charansonnet i Alba López
Joan Frank Charansonnet i Alba López amb el cartell de la pel·lícula | Cedida

!--akiadsense-->

L’actor i cineasta català Joan Frank Charansonnet visitarà aquest diumenge el Cinema Catalunya de Terrassa per presentar el seu últim film “Terra de telers”. Aquest acte tindrà lloc a les 17 h, i comptarà amb la intervenció del director i de la coguionista del film, Alba López Manubens, just abans del visionat de la pel·lícula.

Terra de telers” és un llargmetratge històric que vol homenatjar a les dones i també a totes aquelles persones anònimes que, amb el seu esforç, van fer créixer el país durant l’auge de la indústria tèxtil. Les entrades es poden comprar preferentment de manera anticipada per internet a cinemacatalunya.cat o bé presencialment a la mateixa taquilla del carrer de Sant Pere.

Aquest viatge emotiu pel passat industrial, des dels anys 20 fins als 80 del segle passat, compta en el seu repartiment amb una quarantena d’actors i actrius que combinen experiència i complicitat. Entre els noms més destacats hi trobem Ramon Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Aleix Rengel, Elena Codó, Sònia Guimerà, Jordi Pesarrodona o el propi Joan Frank Charansonnet. Es tracta de la sisena pel·lícula dirigida per Charansonnet. El cineasta granollerí és conegut també per altres títols com «Pàtria», «Doctrina» o «Ànima».

Sota la producció de Patchouli Films i amb la participació de TV3, «Terra de telers» ha obtingut el Premi Oriana a Millor Pel·lícula. La cinta té una durada de 118 minuts i relata la història de la Julieta, una nena de sis anys que el 1921 es trasllada amb la seva família a la que esdevindrà la seva nova llar; una colònia que neix al voltant d’us dels seus ulls veurem el pas del temps, els canvis en la història de la indústria i les seves repercussions socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa