MónTerrassa
El temps que ens espera a la Fira Modernista de Terrassa els dies 6, 7 i 8

Aquest és el temps que ens espera a la Fira Modernista de Terrassa que se celebra els dies 6, 7 i 8, divendres, dissabte diumenge. Si res canvia, se’n podrà gaudir al carrer i es podrà retornar a viure en aquella ciutat del 1900, la gènesi de l’actual.

Sí que es veuen núvols, però els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) també dibuixen sols, i les temperatures seran les que pertoquen en aquestes contrades vallesanes en aquesta època de l’any.

Però anem a pams i dia a dia. I comencen per la prèvia, per avui dimecres: ni una gota d’aigua i temperatures que fregaran els 21 graus a les hores centrals del dia. Una jornada grisa, amb núvols i clarianes.

Poc canviaran les coses el dijous, tot i que es preveuen algunes precipitacions entres les dues i les sis de la tarda. Tanmateix, poca cosa. Uns ruixadets que tot plegat no deixaran ni un litre d’aigua per metre quadrat.

Fira Modernista 2021 al Parc de Vallparadís de Terrassa | Javi González

El divendres a Terrassa

Divendres, dia de la inauguració de la Fira Modernista, es preveu un dia assolellat i temperatures que s’enfilaran fins als 22 graus, i que voltaran pels 18 i 16 a primeres hores de la nit, quan es desenvoluparan alguns espectacles de carrer, com la il·luminació de la Masia Freixa, una de les grans joies del patrimoni egarenc.

Per dissabte 7 i diumenge 8, quan es fan la majoria dels 400 actes programats, es contemplen núvols i clarianes, i res fa preveure que apareguin precipitacions que facin la guitza.

I sí que sembla que el termòmetre anirà cap amunt, i que s’arribarà als 23 i 24 graus. La qual cosa vol dir que no caldrà agafar massa roba per sortir a passejat i gaudir d’una oferta espectacular, àmplia i per a tota mena de ciutadà, del més gran al més menut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa