MónTerrassa
Teatre solidari a Terrassa a benefici de l’ONG Oberts al Món
  • CA

Teatre solidari a Terrassa a benefici de l’ONG Oberts al Món. L’espectacle tindrà lloc aquest pròxim dissabte, dia 29 d’octubre, a les set de la tarda a l’Auditori Municipal de Terrassa. Anirà a càrrec de la companyia terrassenca Cia Teatre 34 Passes, que presentarà la seva darrera obra, “Taxi”, dirigida per Kiku Andrés i Jordi Moreno. Es tracta doncs d’una actuació solidària que busca recaptar fons per aquesta entitat sense ànim de lucre que treballa per donar una educació i formació a infants i joves de Guatemala.

El programa d’aquest dissabte, inclourà a més de la representació teatral, una presentació audiovisual dels projectes d’Oberts al Món ja finalitzats i dels nous projectes per al 2023.

Per a l’actuació solidària del dia 29, es pot demanar més informació i reservar entrades contactant amb la organització a través de [email protected] o bé trucant al 93.735.61.45 o 666.176.934. El mateix dia de l’espectacle es podran fer donatius i aportacions per al projecte.

De què va Taxi de la Cia Teatre 34 Passes

Un incident amb dos lladregots posa al descobert la doble vida d’un anònim taxista de Barcelona. I, a partir d’aquí, l’embolic està assegurat: dones enganyades, policies no gaire espavilats, veïns impertinents… i un protagonista que és capaç d’inventar el més inversemblant per justificar l’engany…

La companyia terrassenca presenta aquesta famosa comèdia estrenada a Londres l’any 1983 i que va ser representada durant 12 anys ininterromputs. Amb ella gaudireu d’una bona estona de teatre i tindreu les rialles assegurades des del principi fins al final.

Oberts al Món ja ha construït 25 escoles

Oberts al Món neix a Terrassa l’any 2005. Compromesos amb aquest país centreamericà, centenars de persones han aportat el seu gra de sorra per millorar la qualitat de vida i d’oportunitats de zones rurals guatemalenques. Actualment l’ONG compta amb més d’un centenar de socis i una vuitantena de padrins. Recentment, Oberts al Món ha renovat la seva junta directiva amb nous membres per seguir apostant per la solidaritat i la cooperació internacional.

Des del 2005 s’han construït 25 escoles a la zona del Quiché i Alta Verapaz, amb la cooperació de les institucions locals. També s’han fet apadrinaments a través de beques per a estudis superiors i així donar oportunitats de futur als infants i joves. Amb orgull podem dir que alguns d’aquests ja s’han graduat a la universitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa