MónTerrassa
Sisena edició de l’Artistas del barrio al Casal Cívic de Can Boada
  • CA
x
Cartell de la sisena edició d’Artistas del Barrio | ASSOCIACIÓ VEÏNAL DE CAN BOADA DEL PI

La comissió de Cultura i Espectacles de l’Associació Veïnal de Can Boada del Pi organitza la sisena edició d’Artistas del barrio. Se celebrarà al Casal Cívic de Can Boada del carrer Joan d’Àustria, número 11, el pròxim dia 30 de març a les 19:30 h.

Artistas del barrio s’ha convertit en un referent musical i cultural no professional, no només pel que fa al barri, sinó a escala de tota la ciutat. Tant és així que per a aquesta sisena edició comptem amb el patrocini de diverses empreses: Anytime Fitness, Perruqueria Galatea, Bar Mesón del Pi i Bar L’Ona.

En aquesta ocasió donen pas al flamenc i poesia. S’encarregarà de l’apartat de poesia Ignasi Gutiérrez, poeta d’origen extremeny i veí del barri. En el flamenc hi haurà l’actuació del destacat cantaor Manolo Linares i de Jordi «El Chato» a la guitarra. Tots dos són uns apassionats de la música i del flamenc, molt coneguts i admirats per tots, ja que en la seva llarga carrera musical han estat premiats en nombroses ocasions. Els palos (varietats flamenques) que oferiran són: malaguenyes, soleares, bamberas, tarantas, bulerías, seguidilles, fandangos, etcètera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa