MónTerrassa
Els Sírex actuen al Centre Cultural Terrassa
  • CA

Els Sírex, el grup pioner de la ‘Dècada prodigiosa’, actuen aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa. El mític grup dels ‘60 presenten el seu nou disc Que nos quiten ‘lo bailao’.

Després d’una llarga discografia en castellà, canten en català per primera vegada en la seva carrera. La formació oferirà un repertori que inclou noves cançons i els seus grans èxits.

El concert tindrà lloc aquest diumenge 27 d’octubre, a les sis de la tarda. Els Sírex, és sens dubte el grup més representatiu i llegendari de la música dels ’60 i ara és reinventa cantant en català i gravant de nou tots els seus grans èxits com La Escoba, Que se Mueran los Feos, i San Carlos Club, entre d’altres.

Els Sírex sorprendran al públic amb 2 temes inèdits en català i una versió del popular Tren de Mitjanit de Pep Sala, que també és el productor del seu últim disc. La banda capitenajada per Antoni Miquel ‘Leslie’ va actuar l’any 2012 al Centre Cultural Terrassa i tots els membres de la banda repeteixen escenari tret del bateria Luis Gomis, que va morir aquell mateix any. Ara el grup ha incorporat el bateria Xavi Fusté.

El disc Que nos quiten ‘lo bailao’ es va gravar a la Sala Luz de Gas (Barcelona) amb l’al·licient de les col·laboracions del grans artistes que li han donat una nova dimensió a les populars cançons; hi han participat Joan Manuel Serrat, Duo Dinámico, Miguel Rios, David Carabén (Mishima), Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia), Santi Carulla (Mustang), Jordi LP i Pep Sala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa