x
Parada de Sant Jordi de l’Ateneu Terrassenc | ATENEU TERRASSENC

L’Ateneu Terrassenc es prepara per afrontar una de les setmanes més intenses de l’any a nivell cultural. El pròxim dia 23 d’abril, com cada Sant Jordi, disposarà d’una parada on diversos autors signaran llibres. Des de les 11h fins les 20h, allà hi aniran passant autors com Enric Soler, Àngel Manuel Hernández, Contxita Tarruel, Montse Rusiñol o Jordi Colell.

L’Ateneu també recorda que fins el 30 de setembre es poden presentar les obres candidates al X Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet, convocat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc. El certamen està obert a totes les persones majors d’edat que visquin a Terrassa o que estiguin vinculades a la ciutat per motius laborals o d’estudi. Els relats presentats, amb una extensió màxima de cinc fulls a doble espai, poden ser redactats en llengua catalana o castellana, i amb tema lliure. Podeu trobar tota la informació relativa a les bades del concurs a la pàgina web www.terrassa.cat/ca/premis-literaris. Les obres es poden presentar a qualsevol biblioteca pública de la ciutat.

Pel 24 d’abril, l’Ateneu celebra la Pasqua amb una tradicional cantada de Caramelles, dirigida per Carles Llongueras. I després, mona de Pasqua i cava per a tothom. El 25 d’abril (19.30h) presentaran la novel·la El cal·lidoscopi, de Montse Rusiñol. De cara al dissabte 27 d’abril (20h), animen a assistir al concert de primavera organitzat per la CEM Escola de Música (Passeig del Vapor Gran, 17). I pel diumenge 28 d’abril (12h), 63ª Festa de la Poesia, amb més de 14 autors.

Nou comentari