MónTerrassa
Sergi Belbel i el món de la cultura en el darrer “El Sopar” de TV3
  • CA
Sergi Belbel, convidat a El Sopar | TV3

!--akiadsense-->

El dijous 6 d’abril, a les 22.35h, la conversa d'”El sopar” girarà a l’entorn de la cultura. En l’últim sopar de la temporada, quatre professionals de diferents àmbits de la cultura reflexionen sobre què suposa per a ells treballar en aquest món. Tots afirmen que la cultura pot entretenir, formar i crear esperit crític. Per tant, ens ajuda a ser més lliures i a ser millors. En aquest darrer programa es compta amb la participació de l’egarenc Sergi Belbel.

Ramon Gener va entrar al món de l’òpera de la mà de Victòria dels Àngels però va abandonar els escenaris quan es va adonar que no arribaria a ser el número 1. Dedica la seva vida a transmetre els seus coneixements musicals a través de programes de televisió i de conferències internacionals. Creu que la cultura és divertida.

Sergi Belbel és un dels grans dramaturgs de l’escena catalana. Fa més de trenta anys que escriu i dirigeix teatre a Catalunya, però les seves obres s’han representat arreu del món. Diu que crear i interpretar neix de la voluntat de ser un altre, de mirar-te al mirall i no conformar-te a ser qui ets. Per ell, la cultura és l’aliment de l’ànima.

Ester Pujol és l’editora que tots els escriptors voldrien tenir sempre a prop. Els que la coneixen diuen que és una gran descobridora de talents literaris i que sap com ajudar els autors a treure el millor d’ells mateixos. Fa la seva feina amb passió i creu que la cultura serveix per viure altres vides.

Leticia Dolera és actriu i acaba de dirigir el seu primer llargmetratge, que també ha escrit i interpretat. Era una bona estudiant que semblava destinada a convertir-se en bioquímica fins que va acceptar que el que més li agradava era actuar. Creu que la cultura ajuda a coneixe’s millor un mateix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa