MónTerrassa
Secundaria estrena el seu primer EP, “Sobre Lo Nuestro (…)”
  • CA

Les tornades enganxoses, una veu màgica i un embolcall molt ‘generació z’ són la recepta preferida de Secundaria. Amb tan sols uns mesos de vida, la banda ha guanyat una beca doble de Cases de la Música, ha estat finalista del concurs de bandes L’Hospisona 2022 i ha quedat en segona posició en la votació del jurat del concurs de bandes emergents d’Indie Cool, d’entre més de 200 candidats.

En el seu EP debut “Sobre lo nuestro (…)” (Atomic Records, 2022) es mouen còmodament entre l’indie pop de guitarres i el dreampop, i demostren que ballar plorant és el millor remei per un cor trencat. Un treball discogràfic del qual ja havien fet dos avançaments, amb La Tienda de Cómics i Pop de Mierda. Mark Dasousa que ha treballat amb grups de renom com Zoo, Smoking Souls o Alison Darwin ha estat l’arquitecte sonor del disc. Al llarg de les primeres setmanes presentaran l’EP en escenaris de Terrassa, Sabadell, Madrid, Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat, en aquesta última localització acompanyaran la banda Axolotes Mexicanos dins de la programació del Let’s Festival, organitzat per la Casa de la Música de L’Hospitalet.

El proper 26 de febrer el grup farà la presentació del disc a El Vapor, a la Casa de la Música de Terrassa.

Secundaria és un grup d’indie rock de Terrassa format per Lídia Mingorance (veu i guitarra), Jordi Rissech (baix), Arnau López (guitarra i veus) i Quim Rifà (bateria). A principis d’any, van rebre una de les beques de Suport a la Creació que ofereixen les Cases de la Música, concretament la d’ Enregistrament en estudi el que els va permetre gravar el seu EP debut Sobre Lo Nuestro (…) al Magneti Studio amb en Marc Ribera, un àlbum que ha vist la llum l’hivern de 2022 i que ha estat produït per Mark Dasousa (Zoo, Smoking Souls, Alison Darwin…).

Escolta l’EP

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa