MónTerrassa
Sant Jordi inundarà Terrassa de llibres i roses amb 260 punts de venda
  • CA

Terrassa es prepara per viure de nou la diada de Sant Jordi amb tota l’esplendor, amb 260 punts de venda de llibres i roses. Després de dos anys de pandèmia en què la festa es va veure colpejada per les restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19, aquest 2022 retorna i ho fa acompanyada d’un ampli programa d’activitats. Unes activitats que s’iniciaran aquest mateix dimecres i que s’allargaran fins al dissabte, dia 23 d’abril.

Davant la gran afluència de persones que s’espera que inundin els carrers de la ciutat, l’Ajuntament ha organitzat les parades de venda en els diferents eixos comercials. Dels 260 punts, 63 corresponen a professionals de llibres i roses (amb 22 parades de llibres, 29 de roses i 12 mixtes, de llibres i roses), i la resta a entitats i associacions. La plaça Vella, els dies 22 i 23, comptarà amb 12 parades d’establiments professionals, 6 de només llibres, 3 de només roses i 3 mixtes. Però no serà l’únic punt en què els terrassencs podran viure la Diada, els quals estaran oberts a entitats, associacions, centres educatius, partits polítics, clubs, etc. Aquestes parades es podran trobar al Raval de Montserrat, amb 27 estands, al carrer Major (21) i la Rambla d’Ègara (29), a la plaça del Progrés (10), al carrer de la Font Vella (8), al passeig del Comte d’Ègara (7) i 28 parades més en diferents ubicacions properes. Fora d’aquesta zona, els llocs amb una major concentració de parades seran les vies principals de la ciutat, com la rambla de Francesc Macià (16), el passeig del Vint-i-dos de Juliol (4) o la carretera de Castellar (5).

Suport a dos sectors afectats per la Covid

El programa complert i els horaris d’aquestes activitats, i d’altres que organitzen directament entitats i professionals, es poden consultar clicant aquí. Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, “és molt important que aquest any la ciutat torni a viure un Sant Jordi com els que recordem d’abans de la pandèmia, amb parades de llibres i roses als carrers i activitats que ens acosten a la tant esperada normalitat”. L’alcalde, a més, afegeix que “els i les professionals dels sectors llibreter i florista han acusat els efectes de la Covid-19 en les darreres diades i, enguany, és una bona oportunitat per a la seva recuperació, per la qual cosa calien mesures de suport a aquests sectors”. En aquest sentit, des de l’Ajuntament per a la Diada d’aquest any 2022 s’ha ofert la possibilitat als i les professionals de disposar de parada al carrer, davant del seu establiment, des del dia 20.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa