L'actriu Marta Angelat

L’actriu Marta Angelat | Cedida

Aquest dissabte, dia 18 de gener, Amics de les Arts i Joventuts musicals de Terrassa enceta una nova temporada del FEM Sala. Ho farà amb un relat escrit i llegit per Marta Angelat titulat Vides de gos. Serà a les 21 h a la sala d’actes de l’entitat.

L’espectacle és un relat íntim de l’actriu Marta Angelat, llegit per ella mateixa i acompanyat per les il·lustracions de Maria Velat. “Vides de Gos” és una producció de Q-Ars Teatre, companyia d’arts escèniques i teatre impulsada per Anna Güell i Mercè Anglès, un text escrit per la mateixa actriu Marta Angelat. Es tracta, doncs, d’un relat en primera persona de la vida d’una dona a través dels seus gossos. Cada gos amb la seva data d’arribada, fent avançar el calendari, marcant les etapes. Deixant cadascú d’ells un rastre d’amor, de fidelitat i d’alegria inqüestionable. Així, seguint l’antiga tradició de les explicadores de contes, Marta Angelat posa per primera vegada la veu al servei d’ella mateixa i dóna a conèixer la seva faceta més íntima i personal.

TEXT I VEU: Marta Angelat

IL·LUSTRACIONS I DISSENY GRÀFIC: Maria Velat

PRODUCCIÓ: Associació Q-ars Teatre

AJUDANT DE PRODUCCIÓ: Tilda Espluga

VÍDEO PROMOCIONAL: Albert Segarra

Entrades de tots els espectacles es poden comprar a www.entrapolis.com (amb el codi FEMSALAPRO2020 s’obtindrà un 30 % de descompte)

Nou comentari