MónTerrassa
Rialles i grans interpretacions al Premi Ciutat de Terrassa de teatre
  • CA

Diumenge 23 de maig, la Sala Crespi del Casal de Sant Pere va acollir la setena i penúltima representació de la XLVII edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre amb l’actuació del Grup Teiatròlics de Banyoles que va pujar a escena l’obra «Mamaaa!!», de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez, que signen l’autoria del text, sota la direcció de Belín Boix. Els banyolins, nascuts el 2006 com a companyia de teatre, es van presentar a la Crespi amb una comèdia esbojarrada de tall clàssic que tracta sobre l’herència milionària que una mare de més de 100 anys ha de deixar als seus fills. La mare, però, disposa d’una salut de ferro i no té cap intenció de morir-se, el que significa que per als fills, delerosos de resoldre les seves vides a nivell econòmic amb l’abundós patrimoni matern, l’espera del luctuós moment acabi esdevenint eterna.

Els fills, magníficament interpretats per Jordi Angelats i Miquel Torrent, formen part d’una generació que ronda la seixantena i a qui ningú no va preparar per aguantar uns pares incombustibles. Una interpretació sòlida i hilarant que vesteix fantàsticament un text que requereix la mestria de dos actors carregats d’experiència i bon fer. També és digne d’esment l’espai escènic de l’obra, que ens presenta el menjador familiar amb tot luxe de detalls. I una il·luminació i efectes de so eficaços i sempre al servei d’una obra amb un ritme frenètic.

Els fills, magníficament interpretats per Jordi Angelats i Miquel Torrent | Ramon Navarro

Cal aplaudir els banyolins, que diumenge van representar «Mamaaa!!» per 37a vegada i que tenen compromeses una quinzena més d’actuacions. En temps de Covid i restriccions de tota mena, pujar més de 50 vegades amb qualsevol obra a qualsevol escenari és heroisme. Glòria als herois i visca el teatre i la comèdia, que no ens donen la vida, però ajuden a passar-la! I la setmana vinent, acabarem aquesta edició del Ciutat de Terrassa rient també amb «La cançó de les mentides» del Grup de Teatre Paranys de Manresa. El riure és sa i, ara més que mai, imprescindible!

La Sala Crespi va acollir l’obra “Mamaaa!” del Grup Teiatròlics de Banyoles | Ramon Navarro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa