MónTerrassa
Rauxa i emoció dels Castellers de Terrassa per la Diada de l’Avi Emili
  • CA

Els Castellers de Terrassa van delectar a la Diada de l’Avi Miró. Els blau turquesa van omplir el cap de setmana d’activitats que van fer vibrar de valent a grans i petits. Ho van fer en la commemoració de qui va ser el fundador i el president de la colla, Emili Miró. El matí de dissabte 17, el va dedicar a la gent gran. Seguint la ja tradicional iniciativa “Castells per la Tercera Edat” els blau turquesa van anar a fer castells a la Llar Sant Llàtzer on després d’un tastet musical a càrrec dels músics de la colla van apropar el món casteller a aquelles persones que ho tenen més difícil per anar a plaça aixecant diverses construccions.

A mitja tarda, va tocar el torn dels més petits, amb una festa infantil que es va allargar prop de tres hores. Un bon gruix de famílies van poder gaudir tot fent tallers de castells i manualitats; joc d’apilacaixes i animació infantil a càrrec del grup Chispitas.

Els Castellers de Terrassa van fer una actuació a la residència la Llar de Sant Llàtzer | CST

Xiquets de Reus i Castellers de Terrassa, a plaça

L’endemà però encara hi havia molta feina i és que després de la cercavila encapçalada per la colla del Drac de Terrassa i havent aixecat diversos pilars; els Castellers de Terrassa van realitzar una molt bona actuació castellera. La plaça va celebrar que la colla descarregués en primera ronda un 7 a de 7. A la segona ronda, va ser el torn del 5de7 i ja a la tercera, es va poder veure el 4 de 7 amb el pilar, completant la ronda de pilars amb dos pilars de 5 i 2 pilars de 4 després.

La jornada va comptar com a colla convidada amb els Xiquets de Reus, que després de l’actuació dissabte a Altafulla, van realitzar a primera ronda un 4de7, seguit a segona ronda de 3de7 amb l’agulla i a la tercera ronda van fer 3de7, a la ronda de pilars van fer pilar de 5 i dos posteriors p4.

Resum actuació:
Castellers de Terrassa: 7de7, 5de7, 4de7p, 2p5 i 2p4
Xiquets de Reus: 4de7, 3de7a, 3de7, p5 i 2 p4

Les properes actuacions dels blau turquesa serà dissabte al Prat de Llobregat i
diumenge a Santpedor amb la mirada posada al Concurs de Castells de Tarragona
on d’aquí dues setmanes els de Terrassa hi actuaran dissabte.

El 7d7 dels Castellers de Terrassa per la Diada de l’Avi Emili | Castellers de Terrassa
Els Castellers de Terrassa van fer una actuació a la residència la Llar de Sant Llàtzer | CST

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa