MónTerrassa
Raquel Lúa i Amaia Miranda s’estrenen a Terrassa
  • CA
El duet Raquel Lúa i Amaia Miranda | Cedida

!--akiadsense-->

Melodies que van des del flamenc fins a la música brasilera, del fado a la bossanova, de la nostàlgia fins a la joia. Així és el projecte de la barcelonina Raquel Lúa (Nou Barris, 1993) i la bilbaïna Amaia Miranda (1993) que es coneixen el novembre de 2016 amb la intenció de fer un concert puntual. Com si es coneguessin de tota la vida, continuen compartint concerts i projectes discogràfics. El jove duet tocarà dins del cicle del Concerts al Kau, el proper divendres 13 de juliol (a les 22h) al Kau de les Fades (Parc Valparadís). Serà la primera vegada que es podran veure en directe a la nostra ciutat.

Com a duet, acaben de guanyar el concurs Estrena’t, el reconeixement del públic del concurs de Música Acústica i el prestigiós Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó de Barcelona en la seva darrera edició (2017). Un certamen que, entre d’altres, va guanyar el duet dels germans Muñoz, Estopa (1998).

Actualment es troben en fase d’enregistrament del primer disc de temes propis de la Raquel Lúa anomenat “Ruegos y demás” que es podrà escoltar a partir de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa