MónTerrassa
Queen a dojo! Queen a full!
  • CA
Freddie Mercury
Freddie Mercury | cedida

!--akiadsense-->

“All we hear is Radio Ga Ga… Radio goo goo… Radio Ga Ga”. La diva Lady Gaga deu estar orgullosa d’una ciutat com Terrassa que ha fet honor al grup autor de la cançó que li ha proporcionat el seu nom artístic. I, per la seva part, Mercury, des d’allà on sigui, i els seus col·legues, es freguen els ulls amb el ressorgiment de la Queenmania a partir de l’èxit del film biopic ‘Bohemiam Rhapsody’. Això és així perquè fa un parell de dies ‘We Will Rock You’ i ‘We Are The Champions’ inundaven amb contundència les nostres oïdes.

Efectivament, el passat dissabte vam poder gaudir, amb un ple absolut, del meravellós concert tribut de la formació Queen Forever a l’antiga sala Faktoria, actualment Rasa64, -liderada pel propietari, director i programador Daniel Romero- en el millor escenari de pop rock de la història del municipi, en unes taules amb solera que presideixen el local que estava pràcticament enfonsat i ara reflotat magistralment gràcies a una gran feina i una perseverant professionalitat del Dani, el seu staff i el seu soci, també propietari, Juanjo Muñoz. Bravo! Sense gaire temps per digerir-ho, encara no 24 hores després, diumenge, en doble sessió, a les 18 hores i les 20:30, el Centre Cultural Terrassa ho va tornar a fer i, un cop més, penjà el cartell d’”entrades exhaurides”, amb totes les localitats disponibles venudes des de feia dies, acumulant, en només 4 hores, un total de més de 1.400 persones espectadores assistents a l’esdeveniment ‘We Love Queen’, de Producciones Yllana; un espectacle homenatge a la mítica banda londinenca liderada pel diví Freddie, que va repassar els seus grans èxits, sense perdre l’essència conceptual, en una litúrgia teatralitzada emocionant.

Contraprogramació? No pas! Ha quedat demostrat que a la tercera ciutat de Catalunya hi ha públic per a tot si es programa amb intel·ligència, encara que, en aquest cas, tenint en compte el reclam de la dimensió Queen, ha estat jugar a cavall guanyador.

Sold out arreu! Brutal. Un cap de setmana sonor, gloriós, amb un gran gruix de melodies que han passat a formar part de l’imaginari col·lectiu i una nova manera de sentir i fruir de les cançons d’una de les bandes de rock més espectaculars del segle XX. ‘Radio Ga Ga’ ha sonat més fort que mai a la nostra ciutat. Com deia aquell cronista del seu temps: – No puc parar de cantar-la! Cantem contents doncs, sabedores i sabedors que Terrassa ha donat la talla, que ha abonat el cànon, que ja ha posat el seu granet d’arena a l’hora d’omplir les arques dels famosos músics britànics amb la generació de drets d’autor. Ho hem fet a gust, no obstant. Ells no ens cansen, en volem més! Quin goig! Queen a dojo!!! Queen a full!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa