MónTerrassa
Quatre grups de Terrassa sonaran al Let’s Festival

Àmplia representació de Terrassa al Let’s Festival de L’Hospitalet de Llobregat amb quatre grups ben diferents. La dissetena edició del certamen tindrà lloc enguany del 3 de març a l’1 d’abril, i comptarà amb la participació de les bandes egarenques Bounties, Secundaria, Galgo Lento i Fotos de la Novia. La proposta té la voluntat de ” consolidar el circuit de música en directe, donant el suport a nous espais amb una dilatada trajectòria que són una de les fortaleses culturals des de l’àmbit privat”, i per això, es reparteixen en cinc sales de concerts més emblemàtiques de la localitat barcelonina.

En total, s’espera la participació de 43 bandes, agrupades en 23 concerts. Entre els artistes que encapçalen el cartell es troben Depedro, Manel, El Columpio Asesino, Rigoberta Bandini, La La Love You, Joan Miquel Oliver, Daniel Sabater o La Bien Querida. El concert d’inauguració el dia 3 de març tindrà lloc a la Salamandra i comptarà amb Depedro i Pablo Gómez Molina.

Pel que fa als grups terrassencs, els primers a saltar dalt de l’escenari seran els Bounties. Ho faran el divendres 11 de març, a les 19.45h, a l’Espai Zowie (una sala d’espai mitjà), acompanyats per la banda Shego. El quartet va ser el grup incubadora de la Casa de la Música de Terrassa l’any 2019, i van rebre les ajudes de Producció de Directe i Enregistrament a l’Estudi el mateix any. L’endemà, el dia 12 de març, serà el torn de Secundaria, a la mateixa sala i a les 19.30h, i acompanyats pels Axolotes Mexicanos. El grup tot just va estrenar fa uns dies el seu primer treball discogràfic del qual ja n’havia fet dos avançaments.

El pròxim divendres 18 de març serà el torn de Galgo Lento, l’alter-ego de Martí Galan, que serà un dels grans teloners de la consolidada banda Manel. Serà a la Sala Salamandra, a partir de dos quarts de vuit del vespre. El cantautor de Terrassa va ser becat l’any passat amb ajudes KM.0, Gravació de Videoclip i Raw Sessions. Finalment, el divendres 25 de març, a les vuit del vespre, el grup amb participació egarenca Fotos de la Novia a la sala El Pumarejo, que enguany s’han endut la Beca de Gravació de Videoclip.

Nou comentari

Comparteix