MónTerrassa
‘Quarts de nou’ parla de la maternitat al món casteller amb dues Minyons
Agustí Forné, en la Festa Major de Terrassa | ACN

!--akiadsense-->

El periodista Agustí Forné s’estrena aquest dijous, poc després de les deu de la nit, com a presentador del programa casteller Quarts de nou al 33 en la seva 23a temporada. Forné que té una llarga experiència al món casteller, és l’encarregat de la informació castellera, al 3/24 i als telenotícies. Com ha informat la CCMA en un comunicat, Forné també presentarà el resum de les set diades castelleres que TV3 coprodueix amb la XAL.

Forné debuta en la presentació de Quarts de nou amb el capítol ‘Instint maternal’ centrat especialment en la Festa Major de Terrassa i en les dones castelleres. El programa d’aquesta setmana es pregunta com es pot compaginar la maternitat i el fet de no deixar de fer castells.

El primer programa presentarà el testimoni i l’experiència de Sílvia Valdívia i de Jordina Masseguer, dels Minyons de Terrassa, i d’Helena Llagostera, de la colla Joves de Valls, que ha tingut sis fills i no ha deixat mai de fer castells. El programa acabarà a Terrassa, per esbrinar les curiositats i les interioritats del local dels Minyons de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix