MónTerrassa
El projecte Terrassa Canta creix i es farà visible tot l’any

El projecte pedagògic i artístic Terrassa Canta ha decidit fer una passa més i fer-se visible durant tot l’any. El projecte està organitzat per l’Associació Catalana de Mètode Cos-Art i Enfoc Musical amb la col·laboració de l’Escola Avet Plus i l’Ajuntament de Terrassa, i manifesten que després de l’èxit aconseguit amb el I Singing Workshop Terrassa que es va realitzar el passat mes de juliol, han decidit consolidar i ampliar aquesta iniciativa amb un “projecte més ambiciós i seqüenciat” que estigui present durant tot l’any.

D’aquesta manera, la nova edició contempla la realització de tres tallers orientats a cantants, i que es duran a terme els mesos de desembre, febrer i abril, amb l’objectiu de treballar la tècnica vocal amb l’ajuda de Francesca Roig, l’educació corporal amb l’artista Maria Teresa Vert, així com també es posarà èmfasi en la interpretació amb els professors Daniel Garcia, Mark Hastings i Andrea Àlverez; i escena amb Montse Miralles.

Des dels impulsors del Terrassa Canta se subratlla que aquestes sessions van destinades tant a cantants professionals com a estudiants de cant. Ja estan obertes les inscripcions per aquest primer taller. Les persones interessades poden demanar informació o apuntar-se a través de: [email protected] / 656.89.34.46

Però no s’obliden dels amants del cant coral i per això, a partir del mes de maig, es faran tallers especials per a ells, on es treballarà la veu i un repertori, i que comptarà amb la participació dels cantants solistes que han estat treballant tot l’any. Tots junts, seran els encarregats de crear un espectacle final que es mostrarà per la Festa Major de Terrassa, el mes de juliol. D’aquesta manera, la iniciativa s’obre a la ciutat, i busca captar l’atenció tant de professionals com amateurs, joves o adults, els quals vulguin sumar-se a gaudir de la música i del cant.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Nuri a desembre 05, 2021 | 19:09
  Nuri desembre 05, 2021 | 19:09
  Molt egarenc i catalanet, tot plegat, però parlen de Singing Workshop en comptes de Taller de Cant. No només és TV3, que parla un català incorrecte, també som les persones. Buenu, pues balen, pues malegru :D
 2. Icona del comentari de: Reme a desembre 07, 2021 | 12:38
  Reme desembre 07, 2021 | 12:38
  Que guapas que van todas, no se si tienen el mismo sastre o modista
 3. Icona del comentari de: Mercedes a desembre 07, 2021 | 12:59
  Mercedes desembre 07, 2021 | 12:59
  Estoy de acuerdo. En TV3 por ejemplo tienen incluso un programa que se llama Bricoheroes que nunca lo he visto y no se si lo pronuncian en castellano o en inglés, pero yo lo hubiera titulado Bricoherois. No cuesta tanto, y hace païs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa