MónTerrassa
Principal i Alegria acolliran una desena de propostes a la tardor
  • CA

Els teatres municipals de Terrassa, Principal i Alegria, acolliran una desena de propostes a la tardor. La temporada s’iniciarà a partir del pròxim 4 d’octubre i s’allargarà fins al 14 de desembre. Des de l’Ajuntament s’afirma que s’ha volgut “oferir una programació àmplia, diversa, atractiva, accessible i pensada per atraure tota mena de públic”. Un públic que es pretén que també sigui familiar i, especialment, jove.

La programació inclou teatre, projeccions o un taller per acostar els infants a la noció de la crítica teatral. La venda d’entrades per a la temporada de teatre d’aquesta tardor s’inicia aquest mateix dilluns, 1 d’agost, i les localitats es podran adquirir en línia a través de la plataforma Entràpolis i presencialment a la Casa Soler i Palet o a les taquilles dels teatres Principal o Alegria el mateix dia de la representació.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, explica que: “la programació segueix en la línia de compromís de l’Ajuntament i del Servei de Cultura amb el segell GAS (Gèneres–Accessibilitat–Sostenibilitat), potenciant el talent femení i facilitant i garantint l’accés de tothom als teatres i a l’oferta cultural de la ciutat, fent-la més accessible i sostenible”.

Espectacles destacats

La programació de tardor s’iniciarà el proper 4 d’octubre amb la representació de l’obra “Circografía de una travesti” al Teatre Alegria i a càrrec de la companyia Victoria Sickness. Un espectacle de circ que inclou música en directe, acrobàcia, text i projeccions. El 13 de novembre, al Teatre Principal, es podrà veure l’obra “Èxit. Through the gift shop”, una coproducció de Carla Rovira i Terrassa Arts Escèniques, Ajuntament de Lloret de Mar i FiraTàrrega que a través de la visita a un museu proposa una reflexió a l’entorn de la importància de l’èxit en els processos de gestació i maternitat.

Continuarà el 20 de novembre al Teatre Principal amb la representació de “Una noche sin luna”, escrita i protagonitzada per l’actor Juan Diego-Botto i que sota la direcció de Sergio Peris-Mencheta i basada en textos de Federico García Lorca, parla de la figura del poeta per acostar el públic als aspectes menys coneguts de la vida i l’obra de Lorca.

El 3 de desembre, dues de les còmiques més reconegudes de Catalunya, Judit Martín i Alba Florejachs, portaran el seu espectacle “Pongo” al Teatre Alegria. Una proposta on les dues artistes posaran a prova les seves habilitats d’improvisació, creant un espectacle teatral a partir de l’anècdota personal explicada per alguna de les persones del públic triada a l’atzar.

VI Trobada Internacional d’Arts Vives AM22

D’altra banda, Terrassa acollirà enguany algunes de les activitats previstes dins la celebració de la VI Trobada Internacional d’Arts Vives AM22, que se celebrarà entre el 21 de novembre i el 14 de desembre. Utilitzant les arts vives com a fil conductor, aquest certamen vol fomentar espais de creació i reflexió a través del cos que contribueixin a transformar el sector de les arts escèniques cap a la diversitat i la inclusió cultural. En el marc d’aquesta trobada, el Teatre Principal de Terrassa acollirà dos espectacles de dansa: “Kolochi Baw” d’Aïda Colmenero Dïaz, el 10 de desembre, i l’estrena mundial de la darrera creació del coreògraf i ballarí Oulouy, el 14 de desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa