MónTerrassa
Dos dies de música per xalar amb el Festival Mosaic de Terrassa
  • CA

Terrassa viurà els dies 24 i 25 de setembre el primer Festival Mosaic, un festival familiar per a tots els públics que uneix música i cultura. En aquesta primera edició s’oferirà una doble oferta; una programació matinal i també una de nocturna, cadascuna amb unes característiques particulars. A la nit, es podrà gaudir d’artistes de primer nivell. Mentre que de dia, seran actuacions a l’aire lliure, en un espai viu i obert per gaudir de la cultura en totes les seves formes. A més, aquesta primera edició compta amb la col·laboració de la UPC-CITM que mostrarà les últimes tendències en art digital i multimèdia de la mà amb sintetitzadors modulars.

El programa de dissabte, 24 de setembre, contempla fins a una desena d’actuacions, que s’iniciaran a les 12 del migdia i finalitzaran passades les vuit del vespre. Impulsades per la UPC-CITM (Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia), s’hi podran descobrir artistes com Modular Jam, Pablo Soler, Absis Live o Helena Córdoba.

El Festival Mosaic continuarà en plena forma el dissabte, a partir de les 11h, a la plaça Vapor Ventalló amb música en directe. Amb entrada gratuïta, es podrà veure des del dj Sd Falafel (en una doble sessió) i un concert amb artistes com la banda de hip-hop/rap Surekid, el beat tape d’Oka Miles, i el hip-hop/trap de Lebleu Beatz.

I al vespre, serà el torn d’omplir la Nova Jazz Cava. A partir de les set de la tarda i fins a la matinada, moment per gaudir amb Donvu Fusalba & The TMR SoulSystem, el dj i productor terrassenc Makuto ( fundador amb Spear de la discogràfica Arketip Discs), Ciuret -banda de Toni Serrat-, i el plat fort del festival, Divorce from New York, que arriba per presentar el seu darrer disc This Aint Jazz No More. Les entrades per a la sessió de tarda-nit del festival es poden adquirir clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa