MónTerrassa
La primavera arriba al Centre Cultural amb una trentena de propostes
  • CA
Santi Millán, Javi Sancho i Jose Corbacho, repeteixen
Santi Millán, Javi Sancho i Jose Corbacho, repeteixen | Cedida

!--akiadsense-->

36.000 espectadors van gaudir de la programació del Centre Cultural Terrassa el passat 2018. Per aquest nou any, la Temporada de Primavera ve farcida de propostes variades adreçada als diferents tipus de públic, de les quals destaca l’actuació d’artistes mediàtics com Luz Casal (10 de març), Bruno Oro (30 de març), Antonio Orozco (22, 23 i 24 de maig) i Berto Romero (7 de juny).

Aquest primer semestre el Centre Cultural repeteix èxits de la temporada passada amb Dàmaris Gelabert (3 de febrer) i Santi Millán, Jose Corbacho i Javi Sancho (9 de febrer). Brodas Bros (10 de febrer) i Pep Bou (24 de març), que tornen per complaure el seu públic fidel amb nous espectacles.

Pels nadons i fins a nens de 5 anys, el Centre Cultural porta un nou format amb l’espectacle Black Músic pels més menuts (12 de maig), una experiència de proximitat on les famílies pujaran a dalt de l’escenari per fer un recorregut per la música negra: des dels ritmes tribals africans fins el blues i el jazz. El circ també hi serà present amb un reconegut actor de clown que encara no havia visitat al Centre Cultural; Marcel Gros (5 de maig) jugarà amb les paraules i els objectes transformant la realitat a base de riure i imaginació.

Els musicals també hi seran presents després de l’èxit que han tingut altres produccions com El Rey León, La Bella y la Bestia i Pinocho. Aquesta primavera serà Aladín (9 de març) qui portarà una història d’aroma oriental basada en el conte Les mil i una nits. Un monòleg d’Alberto Demomento (18 de gener), un espectacle de Joan Pera i David Olivares (25 de gener), el concert de Youn Sun Nah (15 de març) pel 38è Festival de Jazz de Terrassa i la sarsuela Canço d’amor i de guerra (16 de maig) complementen la temporada.

El musical Aladdin es podrà veure a Terrassa
El musical Aladdin es podrà veure a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa