Presentació del guanyador del II Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes

Eva Llobet serà aquest dimecres a Amics de les Arts

Aquest dimecres 21 d’abril, a les 19h, Amics de les Arts de Terrassa acollirà la presentació de “Totes les famílies felices”, llibre guanyador del II Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes. L’acte -en el qual cal reservar seient a: [email protected] comptarà amb la presència de l’autora, Eva Llobet Martí, i Guillem Miralles.

Totes les famílies són (in)felices? En aquest llibre trobareu una filera d’històries escrites des de la sensibilitat, la ironia i un deix de tristesa que mostren la fragilitat i la força de les persones: Una parella que pateix una crisi econòmica i sentimental emprèn un viatge low cost, el món complex dels adults vist des dels ulls d’una criatura, el vincle especial que s’estableix entre germans, les dificultats de la convivència, les diferències generacionals, el desig, els secrets, la pèrdua, l’amor que salva… Famílies felices, a voltes, dissortades, sovint, universals i alhora úniques.

Eva Llobet Martí va néixer a Figueres el 1975. És llicenciada en traducció i interpretació i treballa a l’administració pública, en l’àmbit de la promoció de la llengua i la cultura catalanes. Ha rebut el Premi Valerià Pujol de Narrativa 2016 i el Premi de Relats Curts “Relats en Femení” Sagrada Família de les edicions 2016 i 2019. Alguns dels seus relats s’han publicat a mitjans culturals digitals com la revista Paper de vidre o el magazín Catorze. Així mateix, ha participat a l’antologia Bones confitures, de Témenos Edicions. Amb el recull Totes les famílies felices ha guanyat el Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes del 2020

Nou comentari