MónTerrassa
Els premis de disseny ADG Laus 2022 guardonen dos projectes de Terrassa
  • CA

Els premis de disseny ADG Laus 2022 han guardonat dos projectes sorgits, creats i exposats a Terrassa.

Per una banda, el cicle Terrassa Comissariat 2021 ha rebut el premi de disseny ADG Laus 2022 de bronze. Ho ha fet en la categoria de Disseny Gràfic – Editorial – Publicació Corporativa, un dels reconeixements més importants en el món del disseny. Els guardons es van atorgar aquest dijous en una gala al recinte del Disseny Hub Barcelona.

«Ciutat. El futur no té data», a cura de Federica Matelli i amb disseny de l’estudi Vanderpla, encapçalat pel dissenyador Eudald Van der Pla, ha estat el projecte guardonat, on el jurat ha valorat la seva “radicalitat tipogràfica i cromàtica, i per acostar-se a la temàtica futurista i disruptiva que proposa la comissària, Federica Matelli, respectant la identitat del cicle d’art contemporani de la Sala Muncunill”.

Premi per al Festival Latent 2021

En la gala celebrada aquest dijous, els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual també van atorgar un Laus de plata de disseny gràfic en la categoria de Naming i un Laus de bronze a la Campanya Gràfica a l’estudi terrassenc Bakoom Studio, per la seva feina al Festival Latent 2021, el festival del disseny, la creativitat i el talent emergent, subvencionat amb els ajuts Terrassa CREA, atorgats per l’Ajuntament de Terrassa a través del Servei de Cultura. La primera edició del Festival Latent es va celebrar a Terrassa del 4 al 7 de novembre de 2021.

Cada any, els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisual i Estudiants. ADG-FAD és l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics, membres del FAD, institució del Foment de les Arts i del Disseny. Es tracta d’uns premis de gran prestigi que destaquen per promoure el món del disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat i donen suport també a l’entorn professional.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa