MónTerrassa
Els premiats clowns Okidok presenten Slips Inside
  • CA
Els premiats clowns Okidok
Els premiats clowns Okidok | Centre Cultural

!--akiadsense-->

Els premiats clowns Okidok presenten Slips Inside, un dels seus millors èxits, aquest dissabte al Centre Cultural Terrassa La companyia sorprèn amb un espectacle de mímica, acrobàcia i improvisació que farà riure sense parar al públic. Slips Inside es podrà veure aquest dissabte, 26 d’octubre, a la sala d’actes del Centre Cultural Terrassa.

La companyia

Aquesta companyia belga, formada per Xavier Bouvier i Benoît Devos, van iniciar els seus primers passos a l’Escola Internacional de Teatre de Moviment Lassaad Saidi a Brussel·les i a l’Escola de Circ de Montréal. El duet es va donar a conèixer internacionalment amb el seu debut, Ha ha ha, representat més de 700 vegades arreu del món i encara segueix en gira. Okidok és una de les companyies més sorprenents i creatives del clown europeu actual. D’ells s’ha dit que ‘transgredeixen tots els codis.

El seu llenguatge i els seus números són impressionants, les seves expressions facials formidables …’ (Jean-Claude Ronge, en un article a la web de France2 pel Festival d’Avinyó 2009). Slips Inside, més de 350 funcions i nombrosos premis Amb l’espectacle Slips Inside han girat a més de 28 països i han fet més de 350 actuacions acumulant una llarga llista de premis: Premi Príncep Rainiero de Mónaco 1997, Premi de la Fira Mundial al Festival du Cirque de Demain (París, 2003), Premi Charlie Rivel del Festival Internacional de Pallassos (Copenhague, 2006), el Gran Premi del Jurat al Festival de Clown de Milà (2009), el premi del públic al Festival du Rire de Rochefort (2009) i el premi del Festival des Devos de l’Humour (2014) entre d’altres.

Sinopsi

Billy i Piotre tenen cossos de somnis, cossos d’estrelles. Musculosos, elegants, hàbils i graciosos. Conscients de les seves increïbles qualitats, s’embarquen en una gran demostració dels seus talents. Experts i reconeguts internacionalment en el món del clown, a Slips Inside deixen de fer servir el maquillatge i les sabates grans i dónen pas al cos nu de l’acròbata. Els personatges són propulsats per les seves bogeries, les seves pretensions i la seva matusseria. Un joc que condueix a la improvisació i al desenvolupament de singularitats dins el duo, en diàleg constant amb el públic. Sense cap material, sense decoracions, sense so. Dos barnussos, dos cossos, uns calçotets, una àrea de joc i una audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa