MónTerrassa
El premi Agustí Bartra Ciutat de Terrassa, per a Bernat Nadal
  • CA
Amadeu Aguado lliura el premi Agustí Bartra Ciutat de Terrassa a Bernat Nadal | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, i regidor de Cultura, Amadeu Aguado, va participar ahir en el lliurament de premis del XIV Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana 2017 i del VIII Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet, que va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa i va comptar també amb la participació de representants de l’Ateneu Terrassenc, l’associació de comerciants Terrassa Centre, l’Espai Musical de Terrassa, i Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Suite de Camille Claudel, de Bernat Nadal, ha estat l’obra guanyadora del Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals des de l’any 1997. En aquesta edició s’han presentat 25 treballs. El llibre guanyador serà publicat per l’editorial Pagès Editors, dins la seva col·lecció Biblioteca de poesia La Suda.

Les obres premiades al Concurs de narracions curtes Josep Soler Palet han estat Eruga, de Judit Cos (primer premi), L’estació del Masnou, de Dolors Frigola (segon premi) i Mel d’amics, de Marta Jarque (tercer premi). Aquest premi el convoca des del 2010 l’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc. Enguany s’han presentat un total de 33 treballs. El jurat n’ha seleccionat 10 que seran editades en format de llibre digital al voltant de Sant Jordi de 2018.

Lliurament dels premis Agustí Bartra Ciutat de Terrassa | A.T.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa